Zoological Wildlife Foundation – Mentsük meg a veszélyeztett fajokat

ZWF Miami

Szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kapnak mostanában a környezetvédelmi és a ritka állatokkal kapcsolatos kérdések. Ma már, aki valóban tenni akar valamit a környezetért, a ritka állatok fennmaradásáért, több lehetősége is van. A Facebook.com – ZWF Miami is egy ilyen lehetőséget kínál azok számára, akik a szívükön viselik az állatok sorsát.

ZWF Miami és az örökbefogadás

Mostanában egyfajta divat lett, hogy csillagokat, állatokat ajándékoznak az emberek egymásnak, de főleg gyerekeknek. Ez önmagában egy nagyon szép és aranyos dolog, bár a gyerekek kevésbé tudják felfogni ennek a jelentőségét, hogy a Zoological Wildlife Foundation programja mit is jelent. A gyerekek csak elmennek és meglátogatják kis kedvencüket, fotózkodnak vele. A szülők is sokszor nem tudják, hogy mennyire nagyszerű dolog, ha valóban adoptálnak egy állatot. Az adoptálás a ZWF Miami–nál nem olcsó, de mindenképp megéri: https://www.groupon.com/biz/miami/zoological-wildlife-foundation. A gyerek is boldog lesz, hiszen lesz egy ritka állatkája, amit időről időre meglátogathat, akár ötven alkalommal egy évben, és emellett gondoskodott arról, hogy egy évre az adott kis kedvenc ne nélkülözzön, minden számára fontos ellátást megkaphasson.

zoological-wildlife-foundation

Sokan szeretnének támogatni a ritka állatokat, és tenni értük valamit, de sajnos nincs annyi rendelkezésre álló pénzük, amennyit szeretnének. Ebben az esetben is van lehetőség, amely során nem csak találkozhatnak az állatokkal, de akár fotózkodhatnak is velük akár 60 dollárért: https://www.triphobo.com/places/miami-united-states/zoological-wildlife-foundation. Ha valaki nagy állatbarát és segíteni szeretne, akkor szervezhet csoportokat, akiket elvisz a Zoological Wildlife Foundation helyszínére túrákra, fotózásokra, amely során a csoport tagjai által befizetett belépők díja nagy segítséget jelent az állatok fenntartásában.

Zoological Wildlife Foundation ritka állatai

Érdemes megnézni a ZWF Miami weboldalát, és megtekinteni az állatokat. Rengeteg képi és videó anyag található, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ha megnézi, biztosan élőben is szeretné őket látni, megsimogatni. Több kép is található, ahol a vendégek fotózkodtak az állatokkal. Ez egy olyan élmény, amely örökre szól és hihetetlen örömet okoz.

Ha Miamiban jár a Zoological Wildlife Foundation egy kihagyhatatlan úticél. Szerezzen életreszóló emléket és támogassa Ön is a ritka és veszélyeztett fajokat!